Telefon: +36 70 407 1020 | Email: info@hangfenydj.hu
Szolgáltatásaink
Karaoke
Karaoke
Napjaink méltán népszerű buli stílusa a karaoke nem maradhat ki a mi kínálatunkból sem. Egy jó karaoke buli mindig összehozza a társaságot és sok-sok vidám percet okoz a résztvevőknek.
DJ-k
DJ-k
Mindenféle rendezvényt (nem csak a party-kat) még hangulatosabbá lehet tenni egy szerencsés stílusban megválasztott zenei aláfestéssel. Rendezvényéhez, és zenei ízléséhez leginkább passzoló lemezlovast biztosítjuk, ha kell 70-es, 80-as évek zenéit játszót, ha a buli úgy kívánja, napjaink legnagyobb slágereit pörgető dj-t. Mondja el nekünk elképzelését és mi biztosítjuk az Ön számára megfelelő lemezlovast, akár technikával együtt is!
Látványtechnika
Látványtechnika
Emelni szeretné rendezvénye színvonalát? Ki szeretne tűnni a tömegből? Erre tökéletes megoldás egy egyedi látványtechnika installálása. Ide tartoznak a különböző színező reflektorok, szín/ábra cserélős lámpák,laser show, melyekkel szó szerint színesebbé tehető egy konferencia, termék bemutató, esküvő, céges rendezvény vagy akár egy szülinapi party is.
Hangosítás
Hangosítás
Ahol már kevés az emberi hangerő, ott kellünk mi. Szabadtéri rendezvény, konferencia, előadás, termékbemutató, esküvői ceremónia, stb. Néhol elég két állványra helyezett hangfal, de esetenként több tucat kell a megfelelő hallhatóság eléréséhez, legyen szó bármiről, mi állunk rendelkezésére!
Koncertek-fesztiválok
Koncertek, fesztiválok
Közönségrendezvények, főszerepben az élő zene. A legösszetettebb rendezvény, előtérbe kerül a: hangosítás, fény-, látványtechnika, és színpad technika. Tapasztalt hang-, fénytechnikusaink segítségével minden feladatot megoldunk.